Facebook Pixel

Blog

 1. Hoe draag je een jarretelgordel?

  Hoe draag je een jarretelgordel?

  Een eenvoudige vraag en eigenlijk is het niet zo moeilijk. Als je een paar basisregels in de gaten houdt zul je veel plezier beleven aan het dragen van nylonkousen in combinatie met een jarretelgordel.

  Lees meer »
 2. Ben jij Miss Nylon Stockings 2020?

  Nylonkousen bij Pathe ArchiefVoor de echte liefhebsters van nylonkousen zoals ik is er deze week een prachtig archief op internet geopend waar je de elegantie en romantiek van echte nylonkousen in al zijn glamour terug kunt zien.

  Lees meer »
 3. Jarretels, ooh la la, een onder(gewaardeerd) kledingstuk!

  Jarretels van Kiss Me Deadly, Ooh la la.Wanneer we praten over jarretels dan zijn er vele verschilende gedachtes. Sommige komen in kinky sferen, en andere denken gelijk aan de sexshop op de hoek maar dit is niet helemaal terecht. Tuurlijk, er zitten spannende kanten aan deze vorm van lingerie in vergelijking met andere items maar ze zijn nog steeds geschikt waar ze voor gemaakt zijn: het dragen in combinatie met nylonkousen.
  In de huidige tijd waarbij velen het slaapkamerspeelgoed ontdekken in vele grijstinten is het wellicht een goed idee om ook eens comfortabel stuk lingerie zoals jarretels in huis te hebben, jezelf durven te zijn op een manier waarbij je persoonlijkheid uitstraalt.

  Lees meer »
 4. Rokjesdag? Met zomerkousen is het dat altijd!

  Rokjesdag? Met de juiste nylons en zomerkousen is het dat altijd!Met de naderende lente komt de ‘rokjesdag’ weer in zicht. Een term die populair is gemaakt door Martin Bril en staat voor de eerste dag in het jaar dat wij vrouwen in zomerse kleding zoals een korte rok gekleed gaan.
  Een dag die gekoppeld is aan het ontluiken van de natuur na een lange winter periode en in dat opzicht een goede traditie.

  Lees meer »
 5. Een jarretelgordel, hoe kies ik die?


  JarretelgordelEen goede jarretelgordel met minstens 6 jarretels is essentieel voor het dragen van nylonkousen, minder is niet aan te raden. Daarnaast is een degelijke materiaal keuze net zo belangrijk voor een goed draagcomfort. Voor het dragen van jarretelkousen kun je de keuze maken voor een jarretelgordel maar ook een Open Bottom Girdle (OBG) of Body Briefer zijn te overwegen. De echte nylonkousen draag je het best zo hoog mogelijk met niet te lange jarretels. Verder heeft een goede jarretelgordel metalen clips waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze los schieten.

  Lees meer »
 6. Hold Ups, de kousen voor mij?

  Hold Up KousenHold Ups kousen zijn zeer populair tegenwoordig en combineren praktisch gemak met een modieuze uitstraling. Door de speciale siliconen band blijven ze van zichzelf zitten en kun je jezelf toch vrij bewegen. Mocht je echt twijfelen dan kun je er voor kiezen om eens een tijdje Hold Ups te dragen in combinatie met een jarretelgordel. Andere bekende benamingen voor deze kousen zijn Stay Ups en plakkousen.

  Lees meer »
 7. Wat zijn echte nylonkousen?

  Echte NylonkousenWat zijn nu eigenlijk echte nylonkousen? Het is een vaak gebruikt begrip maar helaas ook vaak in een verkeerde wijze gebruikt. Echte nylonkousen hebben een rijke historie en er zijn verschillende types met elk zijn eigen specifieke kenmerken en draagcomfort. De ontwikkeling van de techniek heeft grote invloed hierop gehad en gezorgd voor een uniek rijke historie.

  Lees meer »
 8. Ook jij bent een Femme Fatale!

  Ook jij bent een Femme Fatale!Genieten van het leven, aandacht voor jezelf en durven zijn wie je echt bent in alle vrijheid.
  Dit is waar het om draait bij mijn passie voor de stijl van klassieke lingerie en nylonkousen.

  Lees meer »
 9. De nylonkous is jarig! Een jubileum van een vrouwelijke klassieker.

  De nylonkous is jarig! Een jubileum van een vrouwelijke klassieker.Nylonkousen van GIOHet is dit jaar alweer 75 jaar geleden dat dit legendarische stukje beenmode van nylonkousen voor het eerst in de winkels verscheen. Hier ging een veelbewogen geschiedenis aan vooraf.

  Lees meer »
 10. Welke kleur panty of kousen?

  Welke kleur kousen?De kleur keuze van je panty's of nylonkousen in combinatie met rok of jurk is bijzonder belangrijk maar niet altijd even eenvoudig.

  Een verkeerde kleur maakt een opvallende verschijning van je maar waarschijnlijk niet met het juiste effect. Toch is het kiezen van de juiste kleur voor je beenmode niet altijd moeilijk en hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

  Lees meer »