Facebook Pixel
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. - Meer weten? - Sluiten

Blog

 1. Hoe draag je een jarretelgordel?

  Hoe draag je een jarretelgordel?

  Een eenvoudige vraag en eigenlijk is het niet zo moeilijk. Als je een paar basisregels in de gaten houdt zul je veel plezier beleven aan het dragen van nylonkousen in combinatie met een jarretelgordel.

  Lees meer »
 2. Wat zijn echte nylonkousen?

  Echte NylonkousenWat zijn nu eigenlijk echte nylonkousen? Het is een vaak gebruikt begrip maar helaas ook vaak in een verkeerde wijze gebruikt. Echte nylonkousen hebben een rijke historie en er zijn verschillende types met elk zijn eigen specifieke kenmerken en draagcomfort. De ontwikkeling van de techniek heeft grote invloed hierop gehad en gezorgd voor een uniek rijke historie.

  Lees meer »
 3. Een jarretelgordel, hoe kies ik die?


  JarretelgordelEen goede jarretelgordel met minstens 6 jarretels is essentieel voor het dragen van nylonkousen, minder is niet aan te raden. Daarnaast is een degelijke materiaal keuze net zo belangrijk voor een goed draagcomfort. Voor het dragen van jarretelkousen kun je de keuze maken voor een jarretelgordel maar ook een Open Bottom Girdle (OBG) of Body Briefer zijn te overwegen. De echte nylonkousen draag je het best zo hoog mogelijk met niet te lange jarretels. Verder heeft een goede jarretelgordel metalen clips waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze los schieten.

  Lees meer »
 4. Hold Ups, de kousen voor mij?

  Hold Up KousenHold Ups kousen zijn zeer populair tegenwoordig en combineren praktisch gemak met een modieuze uitstraling. Door de speciale siliconen band blijven ze van zichzelf zitten en kun je jezelf toch vrij bewegen. Mocht je echt twijfelen dan kun je er voor kiezen om eens een tijdje Hold Ups te dragen in combinatie met een jarretelgordel. Andere bekende benamingen voor deze kousen zijn Stay Ups en plakkousen.

  Lees meer »
 5. Rokjesdag? Met zomerkousen is het dat altijd!

  Rokjesdag? Met de juiste nylons en zomerkousen is het dat altijd!Met de naderende lente komt de ‘rokjesdag’ weer in zicht. Een term die populair is gemaakt door Martin Bril en staat voor de eerste dag in het jaar dat wij vrouwen in zomerse kleding zoals een korte rok gekleed gaan.
  Een dag die gekoppeld is aan het ontluiken van de natuur na een lange winter periode en in dat opzicht een goede traditie.

  Lees meer »
 6. KUNERT Fly and Care panty's en kousen: Comfort met stijlvol karakter!

  KUNERT Fly&Care is als eerste klas comfort, modieus en een weldaad voor je benen.KUNERT Fly&Care panty's en kousen is eerste klas comfort, modieus en een weldaad voor je benen. Ze hebben het niet altijd makkelijk. Of het nu een lange zit in vlieftuig, auto, werken achter uw buro of langdurig staan betreft, ze moeten zich onder zware belastingen staande houden. Niet voor niets dat dit beenmode product de label van Lufthansa mag voeren als 'Official Licensed Product'.

  Lees meer »
 7. KUNERT Fresh Up zomerkousen

  KUNERT Fresh UP dunne zomerkousen voor een modieuze zomer.De lente is begonnen en de zomer staat voor de deur. Doorgaans een moment dat velen het dragen van kousen en beenmode afzweren. Met de nieuwe KUNERT Fresh Up beenmode is dit absoluut niet meer nodig. Voor de Stay Up's uit deze kousen collectie is er een breed basispalet aan kleuren beschikbaar die je benen een zijde zachte glans en tint geven. Kortom: mooie zomerkousen die je benen op de zonnige dagen net dat beetje extra geven.

  Lees meer »
 8. KUNERT Chinchillan kousen en panty's: Vergeet de ladders en geniet!

  KUNERT Chinchillan laat je langer genieten van je beenmode.Vergeet het doorlopen van de ladders en geniet langer van je beenmode!

  Met KUNERT Chinchillan kousen en panty's zijn ladders nu echt verleden tijd. De nieuwe 20 denier kous is comfortabel zacht en combineert dit met duurzaamheid. Deze kousen geven een zijdezacht gevoel en perfecte pasvorm met de zekerheid dat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Lees meer »
 9. Beenmode en Lingerie, ontdek de historie.

  Tentoonstelling Lang Leve Lingerie - Museum van de Vrouw te Echt.In het Museum van de Vrouw in Echt (L) is de tentoonstelling 'Lang Leve Lingerie' ingericht die een interactieve reis over lingerie en beenmode biedt door de tijd.
  Vanuit de vertellingen van verschillende vrouwen zoals Gertruida (1857), Elizabeth (1907), Antje (1945)en Ida (1973) kun je ontdekken wat het ondergoed van de dames te maken heeft met hun sociale positie.

  Lees meer »
 10. Welke kleur panty of kousen?

  Welke kleur kousen?De kleur keuze van je panty's of nylonkousen in combinatie met rok of jurk is bijzonder belangrijk maar niet altijd even eenvoudig.

  Een verkeerde kleur maakt een opvallende verschijning van je maar waarschijnlijk niet met het juiste effect. Toch is het kiezen van de juiste kleur voor je beenmode niet altijd moeilijk en hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

  Lees meer »
Pagina