KUNERT Chinchillan laat je langer genieten van je beenmode.Vergeet het doorlopen van de ladders en geniet langer van je beenmode!

Met KUNERT Chinchillan kousen en panty's zijn ladders nu echt verleden tijd. De nieuwe 20 denier kous is comfortabel zacht en combineert dit met duurzaamheid. Deze kousen geven een zijdezacht gevoel en perfecte pasvorm met de zekerheid dat je niet voor verrassingen komt te staan.

KUNERT Garantie ChinchillanOm te onderstrepen dat dit meer is dan alleen een verkooppraatje geeft KUNERT de orginele Anti-Ladder-Garantie.
Door druk of buitengewoon intensief gebruik kunnen gaatjes in kousen ontstaan. Dat geldt ook voor deze kousen. KUNERT garandeert je dat een, doorgaans klein, gat niet leidt tot een hinderlijke ladder. De volledige garantievoorwaarden kunt u nalezen op www.kunert.de/chinchillan/garantie

Daarnaast is in september 2011 KUNERT Chinchillan uitgeroepen tot Testwinnaar volgens het Zwitserse consumentenblad Saldo!

 

KUNERT Run StopAlles wordt mogelijk gemaakt door de KUNERT Run Stop en ladders hebben bij deze kousen geen kans meer. De Chinchillan geeft een aangenaam zacht gevoel aan uw benen.

 

KUNERT ChinchillanTot slot mag het unieke Stay Up maatsysteem voor deze Hold Up kousen niet worden vergeten! Hiermee bepaal je doormiddel van je beenlengte en dij-omvang de juiste maat.

 

Natuurlijk zijn onderdeel van onze beenmode collectie en kun je ze hier bestellen.
door Annet van den Nouweland - Stockings To Go Beenmode