KUNERT Fly&Care is als eerste klas comfort, modieus en een weldaad voor je benen.KUNERT Fly&Care panty's en kousen is eerste klas comfort, modieus en een weldaad voor je benen. Ze hebben het niet altijd makkelijk. Of het nu een lange zit in vlieftuig, auto, werken achter uw buro of langdurig staan betreft, ze moeten zich onder zware belastingen staande houden. Niet voor niets dat dit beenmode product de label van Lufthansa mag voeren als 'Official Licensed Product'.

KUNERT Fly&Care Official Licensed Product Lufthansa
De nieuwe KUNERT Fly&Care kousen met 24h Leg Comfort geven hierbij verlichtingen geven een prettige ondersteuning. Het bijzondere van de Kunert Fly&Care beenmode producten is het gelijkmatige van de enkel naar boven afnemende anatomische drukverloop, hetgeen je benen bij hun functie ondersteunt.

 

KUNERT Fly &Care 40 Stay UpDe KUNERT Fly&Care beenmode combineert een aangenaam draagcomfort met een goed gevoel en vitaliteit. Gemaakt van de beste garens en een matte tint (40 denier, semi opaque). Zodoende zijn de kousen ook op mode gebied een prachtige verchijning en een waardevolle aanvulling op je beenmode collectie.

Natuurlijk zijn onderdeel van onze beenmode collectie in de webshop en kun je ze bestellen in o.a. de kleuren Black en Marine

door Annet van den Nouweland - Stockings To Go Beenmode