KUNERT Fresh UP dunne zomerkousen voor een modieuze zomer.De lente is begonnen en de zomer staat voor de deur. Doorgaans een moment dat velen het dragen van kousen en beenmode afzweren. Met de nieuwe KUNERT Fresh Up beenmode is dit absoluut niet meer nodig. Voor de Stay Up's uit deze kousen collectie is er een breed basispalet aan kleuren beschikbaar die je benen een zijde zachte glans en tint geven. Kortom: mooie zomerkousen die je benen op de zonnige dagen net dat beetje extra geven.

KUNERT Fresh Up ZomerkousenKUNERT Fresh Up - Stay Up ZomerkousenMet Kunert Fresh Up zomerkousen blijven uw benen zelfs op de warmste dagen verkoelend fris. Tijdens het bewegen verkoelen de fijne weefsel je benen en verfrissen de huid. Zelfs na veelvuldig wassen blijven deze unieke eigenschappen behouden. Met Kunert Fresh Up zomerkousen geniet u van een verfrissende zomer.

 

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de verfrissende werking van de Kunert Fresh Fiber garens. Deze ondersteunt actief de natuurlijke klimaatregeling van uw benen. Wanneer je beweegt wordt vocht afgevoerd van uw lichaam, zodat je de verkoelende werking bij elke stap voelt.
De ventilatiekanalen in de zool van je kousen zorgen daarbij voor een aangenaam fris gevoel aan de voet.

 

KUNERT Fresh Up zomerkousenZoals altijd heeft KUNERT ook aan het draagcomfort gedacht en zijn deze nylons voorzien van de Kunert Comfort-Hak met een subtiele, naadvrije optiek die zorgen voor een optimale pasvorm aan de voet en been.

 

Tot slot mag het unieke Stay Up maatsysteem voor deze Hold Up kousen niet worden vergeten! Hiermee bepaal je doormiddel van je beenlengte en dij-omvang de juiste maat.

 

Natuurlijk zijn ze onderdeel van onze collectie zomerkousen en kun je ze hier bestellen.
door Annet van den Nouweland - Stockings To Go Beenmode