Facebook Pixel
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. - Meer weten? - Sluiten

Fully Fashioned Nylons

Fully Fashioned Nylons

Fully Fashioned Nylonkousen (of naadkousen) zijn super vintage, hebben een uitstraling van glamour en vrouwelijke elegantie.

Echte Fully Fashioned Nylonkousen zijn gemaakt van 100% nylon, zonder rek en ze worden geproduceerd op de originele Reading machines uit 1950. De echte nylons en kousen worden nauwkeurig vervaardigd met een aantal van 15 per uur.

De nylonkousen zijn er in verschillende hiel types die allen de versterkte voet, echte naad en afgewerkte boord met opening hebben. Zo zijn er onder andere nylons met de Cuban Heel (Havana) en Point Heel (French) uitvoeringen. Samen met een van onze jarretellegordel de perfecte manier van dragen van nylonkousen op elegante wijze. Voor het kopen van exclusieve beenmode zoals deze Fully Fashioned Nylonkousen ben je in onze webshop dus op het juiste adres. Dit naast onze verdere beenmode collectie die bestaat uit leggings, panty's, jarretelgordels en hold ups.

Items 1-22 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Oroblu Waszakje
    Rating:
    0%
    € 4,95

Items 1-22 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren