Facebook Pixel
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. - Meer weten? - Sluiten

Merken

Beenmode en lingerie merken bij Stockings To Go Beenmode

CERVIN Beenmode DIM Beenmode Kiss Me Deadly Lingerie
 GIO Beenmode  GLAMORY Lingerie  KUNERT Beenmode
 Nylon Dreams Lingerie  OROBLU Beenmode  Rago Lingerie
 Stockings To Go  TRASPARENZE Beenmode  What Katie Did Lingerie

'Stockings To Go Beenmode’ brengt een unieke collectie lingerie naar Nederland die het dragen van nylonkousen terugbrengt in het huidige modebeeld. Door het toepassen van moderne materialen en technieken komen de nostalgische aspecten van glamour en romantiek weer binnen handbereik.

De nylonkousen zelf zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. De alom bekende authentieke (originele) nylonkousen met naad zijn hierbij misschien wel de meest bijzondere verschijning. Toch zijn ook de nylonkousen zonder naad en de moderne uitvoering met lycra een geschikte keus om perfect voor de dag te komen. Om het programma geheel compleet te maken levert ‘Stockings To Go’ uiteraard ook een grote keuze in Hold-Ups.

Dit alles van gerenomeerde merken als o.a. GIO, CERVIN, KUNERT, DIM, GERBE, OROBLU, Rago, Kiss Me Deadly en What Katie Did.