Facebook Pixel
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. - Meer weten? - Sluiten

CERVIN

CERVIN

CERVIN is een vooraanstaand beenmode merk uit Frankrijk met o.a. de fameuze CERVIN Capri RHT Kousen en CERVIN Tentation Fully Fashioned kousen die met behulp van de originele, gerestaureerde machines worden geproduceerd.

CERVIN is ontstaan als familiebedrijf in 1918 dat zijde kousen produceerde onder de naam L' Arsoie. Deze naam is afgeleid van de term 'art de la soie', wat 'de kunst van het zijde' betekent. De merknaam CERVIN is in 1953 ontstaan en tot op de dag van vandaag maakt men beenmode zoals Hold-Ups, jarretelkousen, panty's en jarretelgordels die het dragen een mode beleving maken met Franse allure.

Ook tijdens de Crazy Horse Paris shows is CERVIN een belangrijk item en is de beenmode van dit merk in al zijn glorie te zien. Niet alleen voor de unieke uitstraling maak ook daar het geweldige draag comfort.

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren