Facebook Pixel
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. - Meer weten? - Sluiten

Rago Shapewear

Rago Shapewear

Het merk Rago met Shapewear en jarretels bestaat al sinds 1945 en heeft een zeer trouwe aanhang van vrouwen die liefhebberster van deze jarretels en gordels zijn. Voor degenen die minder vertrouwd zijn met het merk Rago is het fijn om te weten dat er al veel vrouwen zijn die zweren bij dit merk om haar hoge corrigerende effect. Daarnaast staat Rago shapewear voor kwaliteit met hoog comfort.

Rago is bij uitstek het merk voor jarretels bij het dragen van jarretelkousen.

Rago heeft zijn reputatie voor design, pasvorm en kwaliteit verdiend met behulp van een mix van originele ontwerpen die de beste materialen, uitstekende afwerking en een traditioneel pasvorm combineren. Een ander pluspunt is dat Rago producten voornamelijk worden gemaakt in de VS waardoor een consistente kwaliteit gegarandeerd is.

Rago Shapewear is bijzonder vanwege hun selectie van stoffen die zijn samengesteld met een hogere denier Lycra spandex .

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren