Facebook Pixel
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. - Meer weten? - Sluiten

Merken

'Stockings To Go Beenmode’ brengt een unieke collectie lingerie naar Nederland die het dragen van nylonkousen terugbrengt in het huidige modebeeld. Door het toepassen van moderne materialen en technieken komen de nostalgische aspecten van glamour en romantiek weer binnen handbereik.

De nylonkousen zelf zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. De alom bekende authentieke (originele) nylonkousen met naad zijn hierbij misschien wel de meest bijzondere verschijning. Toch zijn ook de nylonkousen zonder naad en de moderne uitvoering met lycra een geschikte keus om perfect voor de dag te komen. Om het programma geheel compleet te maken levert ‘Stockings To Go’ uiteraard ook een grote keuze in Hold-Ups.

Dit alles van gerenomeerde merken als o.a. GIO, CERVIN, KUNERT, DIM, GERBE, OROBLU, Rago, Kiss Me Deadly en What Katie Did.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.